logo Medi-dreamplaatje
Home
Uitleg
Matrassen
Bedbodems
Voor 'n gezond, levenslustig en energiek leven, moeten we natuurlijk gezond eten, en lekker veel bewegen (liefst in de frisse buitenlucht). Maar het allerbelangrijkste: we moeten goed en gezond SLAPEN! Want door het slapen, moeten we -zowel lichaam als geest- uitrusten, van de inspanningen van de dag. En energie en kracht opdoen voor de volgende enerverende dag. 'n Dag vol energie.

NIETS DOEN WE ZO LANG...
Er iets niets, wat we zo veel uren per dag doen als slapen. Met gemiddeld zo'n 8 uur per etmaal, is slapen onze belangrijkste bezigheid. Die vele uren slaap per dag, hebben we eenvoudigweg nódig om de andere 16 daguren krachtig, positief en plezierig te volbrengen. Zo wijst wetenschappelijk onderzoek keer op keer uit. Acht uur per dag, betekent voor Europeanen gemiddeld ruim 225.000 uren (!!!) nachtrust. U begrijpt al; slapen is 'n uiterst belangrijke zaak. Essentieel voor 'n gezond leven.

HOE SLAPEN WE GEZOND
Het menselijk lichaam is van nature gewelfd. We hebben bredere heupen en schouders, en dunnere, hollere lichaams-zones. Met name de zij-/rugholte is een uiterst kwestbaar (dus belangrijk) onderdeel van ons lichaam. Om gezond te slapen, en écht goed te rusten, is het van het grootste belang, het golvende lichaam tijdens de slaap in de perfecte natuurlijke stand te brengen.Want alleen als het lichaam in 'n perfecte balans ligt tijdens de slaap, zal het volledig kunnen rusten en ontspannen.

Alleen zó kunnen wervels, spieren & bloedvaten zich VOLLEDIG ontspannen. En zich opladen voor de volgende dag. 'n Gezonde lichaamsondersteuning gedurende de nacht, is de enige garantie voor 'n optimale volgende dag. Elke dag.

Matrassen zijn er al duizenden jaren. En ze zijn in de loop der eeuwen steeds beter geworden. Met name de laatste 20 jaar zijn er enorme sprongen vooruitgang geboekt. Vele wetenschappers, onderzoekers, laboratoria en universiteiten -wereldwijd- hebben zich de laaste decenia intensief met de nachtrust (en het effect daarvan op ons dagelijks functioneren) bezig gehouden. Met bijzondere resultaten. Maar de slaap-specialisten hebben zich niet beperkt tot de tot dan toe bekende bedmaterialen. Juist deze wetenschappers hebben "andere werelden" beoordeeld.

Nasa-ruimtevaart zocht oplossing...
Het wereldwijd gerespecteerde onderzoeks- centrum van de Nasa zocht 'n oplossing voor de extreme G-krachten, die de astronauten voelden, als ze gelanceerd werden. Na vele jaren van research en testen, ontwikkelde de Nasa 'n visco- elastisch foam, die zo sterk de druk verlaagde, dat de G-krachten maximaal verdeeld werden, en daarmee maximaal verbeterd. Dit unieke, door Nasa ontwikkelde polyfoam, wordt sinds 20 jaar ook gebruikt als super drukverlagende toplaag in matrassen. Met verbluffend resultaat!

De krachtige onderkern van de matras garandeert
'n perfecte steun. En de uniek Nasa-laag zorgt voor 'n sublieme lichaams-navolging. 'n Fantastische combinatie! Dé garantie voor 'n geweldig slaap–comfort....supercomfortabel, en super gezond. Zodat u élke dag uitgerust weer op zal staan.

VOOR IEDEREEN
Medi Dream matrassen zijn er voor iedereen.
Extra soepel, extra steungevend; alle soorten zijn voor handen. Zodat we voor elke wens, en voor elke lichaamsbouw, de perfecte matras hebben.

OUD wordt NIEUW...
Maar zelfs nieuwe ruimtevaart-technieken
worden steeds weer verbeterd. Dus zelfs geweldige matrassen kunnen steeds beter, slimmer en geavanceerder gemaakt worden.
Zo heeft MEDI-Dream© deze matraslagen kunnen profileren, contouren, en verbeteren. Met sensationele eigenschappen en resultaten. En ze zijn zelfs voorzien van 'n wetenschappelijk onderbouwd luchtlabirint; de meest geavanceerde vorm van Nasa-drukverlagend slapen!!!
MEDI-Dream is daardoor ultra ventilerend, luchtig, en ademend. Dus nog genuanceerder, beter ademend en ventilerend, en vele malen comfortabler, dan tot dusver gekend. En Medi-Dream© staat onder voortdurend wetenschappelijk kwaliteitsonderzoek. Dus perfectie is gegarandeerd.

Kortom: het einde!
Medi-Dream© is de nieuwste generatie (V) in ruimtevaart-matrassen! Medi-Dream heeft zelfs 'n speciale Massage uitvoering ontwikkeld; Zoals alle Medi-Dream© matrassen met ergonomische zones en lucht- en vochtlabyrinten, maar ook met unieke pulserende en vibrerende zones, én met 3 bloedstroom-doorstromende en bevorderende
airbag-zones. 'n Speciale matras voor mensen met specifieke lichamelijke kwalen.

OVERTREFFENDE TRAP
De MEDI-Dream-Collectie is de overtreffende trap in het fantastische ruimtevaart slapen!! En Medi-Comfort©-matrassen staan onder voortdurende wetenschappelijke kwaliteitscontrole. Bovendien zijn Medi-Dream©-matrassen volledig non-allergisch, stof- en reuk vrij. En alle bekledingsstoffen zijn machinewasbaar, dus super-hygiënisch.

Zowel Topsporters als "Gewone Mensen" slapen gewoon béter op Medi-Dream-matrassen!
Dat heeft uitgebreid wetenschappelijk onderzoek pontifikaal uitgewezen. Iedereen rust beter uit, op 'n ruimtevaart-matras van Medi-Dream©. Iedereen wordt FIT wakker, na 'n nachtje Medi-Dream©. Heerlijk, voor 'n energieker leven! Supergezond, en súpercomfortabel! SUPER FIT WORDEN, terwijl je slaapt; makkelijker & beter kan 't niet!!